Crazy 88 in Eindhoven

crazycraps

Een bedrijfsuitje of groepsactiviteit waar op de werkvloer nog lang over nagesproken zal worden. Crazy 88 biedt jou de absolute fun-factor! Beleef samen met je vrienden of collega’s een onvergetelijke dag. De camera zal bovendien het nodige bewijsmateriaal opleveren… Crazy 88 is een fameus spel waarin men afhankelijk is van het lot. Gewapend met uw camera en een aantal Crazy 88 opdrachten ga je in teams op pad. Kies één van de Crazy 88 opdrachten uit de lijst en werk ze allemaal af!

Bedrijfsuitje waarbij teamwork van belang is

Welk team is als eerste terug en heeft 10 opdrachten het snelst uitgevoerd? Humor, creativiteit en lef zijn de elementen waar het bij Crazy 88 allemaal om draait. De Crazy 88 opdrachten dagen jouw team uit om tijdens het bedrijfsuitje tot de meest bizarre acties te gaan! Je leert elkaar kennen tijdens deze groepsactiviteit.
Dit waanzinnige bedrijfsuitje is gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88.

Budget bedrijfsuitje

Dit is één van onze budgetuitjes . Dit houdt in dat dit uitje zonder begeleiding van Amusant Eindhoven plaats kan vinden.  Wij sturen alle benodigdheden naar u op en u zorgt dat de materialen na afloop van het evenement weer bij ons terechtkomen. Wij zorgen voor alle voorbereidingen zorgen zoals een draaiboek, alle materialen die nodig zijn, een handleiding over het programma en de contacten met de horecalocatie. Op de dag zelf dient u dan zorg te dragen voor de speluitleg, spelbegeleiding en prijsuitreiking. Vooraf kunt telefonisch eventuele vragen stellen aan onze eventmanagers.

Is uw groep groter dan 25 personen dan adviseren wij een event manager voor uw evenement te boeken. De kosten hiervoor bedragen € 225,-

‘Crazy 88′ zal als groepsactiviteit tijdens uw bedrijfsuitje zorgen voor een geslaagde dag. Wanneer Crazy 88 afgelopen is, betekent dit niet het einde van uw personeelsdag. Amusant Eindhoven biedt leuke opties om de gezelligheid te rekken en het niet te laten bij slechts één groepsactiviteit. Crazy 88 is prima te combineren met een bedrijfsfeest, lunch, borrel, barbecue, buffet, fotograaf of andere opties. Hierdoor wordt het een dag voor uw personeel of groep om nooit te vergeten.

Extra opties voor dit bedrijfsuitje / groepsactiviteit

'Crazy 88 in Eindhoven' zal als groepsactiviteit tijdens uw bedrijfsuitje zorgen voor een geslaagde dag. Wanneer Crazy 88 in Eindhoven afgelopen is, betekent dit niet het einde van uw personeelsdag. Amusant Eindhoven biedt leuke opties om de gezelligheid te rekken en het niet te laten bij slechts één groepsactiviteit. Crazy 88 in Eindhoven is prima te combineren met 3-gangendiner, Lunch, Borrel met een hapje, Barbecue, Dinerbuffet, Vrijgezellenfeest, Fotograaf en dit uitje kan geheel op maat worden gemaakt voor uw wensen.. Hierdoor wordt het een dag voor uw personeel of groep om nooit te vergeten.

Vul onderstaand formulier in, voor een voorstel op maat.

Vul onderstaand formulier in, voor een voorstel op maat.

Interesse in een voorstel op maat?

Neem hieronder contact op en ontvang gratis een digitale brochure van dit evenement! Wil je liever iemand persoonlijk spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij staan je graag te woord.